Geri
Firma Profili

FİRMA PROFİLİMİZ

Firmamız faaliyetine 1996 yılında MEHMET ALİ YİĞİT'in öncülüğünde ticari taksi işletmesi olarak çalışma yaşamına başlamıştır. İlerleyen zaman içinde aile bireylerinden Babam ABDURRAHMAN YİĞİT ve küçük kardeşim BÜLENT YİĞİT ' in katılımları ile işletme bir aile firması haline gelmiştir.

Süreç içinde müşterilerimizden gelen talep doğrultusunda taksi işletmemize ilave olarak 2000 yılında servis taşımacılığı konusundaki yatırımlarımızla öğrenci ve işçi servisi taşımacılığına da başladık.2002 yılında araç yetersizliğimizdeki sıkıntıyı aşabilmek için araç sayımızı bu yılarda 18 araça çıkartarak müşterilerimize yetişme hızımızı artırdık.

Halen mevcut araçlarımıza ilave olarak firmamızın ilke ve ticari prensiplerine uyum gösteren 15 meslektaşımızın katkıları ile araç sayımız faal olarak 33 araca yükseltilmiştir. Firmamız öncelikli olarak güven, müşteri memnuniyeti hizmet hızlılığını esas almış ve bu doğrular ışığında çalışmalarını sürdürmektedir.

İşletmemiz teknolojik gelişmeler doğrultusunda 2009 yılda yolcu ve araç güvenlik sistemleri ile araçlarımızın ve yolcularımızın güvenliğini sağlamak Arvento araç takip ve güvenlik sistemleri firması ile çalışmaya başlamıştır. Yine gördüğümüz lüzum ve müşterilerimizin istekleri doğrultusunda bankalarla yapmış olduğu anlaşmalar ile kredi kartı ile ödeme imkanlarını da hayata geçirilmiştir

Şehirin mutelif semtlerindeki ticari taksilerimiz ile şehir içi ve şehirler arası ticari taksi hizmetlerimize devam etmekteyiz. Özel günleriniz ve gezilerinize otobüs ve araç teminlerimiz işçi personel taşımacılığı,5 veya 6 kişilik özel öğrenci taşımacılığı şöförlü olarak araç kiralama firmamızın ticari faliyetleri arasında yer almaktadır. 

Firmamıza ilğilerini esirgemeyip bizimle çalışan çalışacak olan ve web sitemizi ziyaret eden tüm müşterilerimize teşekkürü bir borç biliriz. Memnuniyetiniz firmamızın memnuniyetidir.

Saygılarımızla         

YİĞİT TAŞIMAÇILIK

MEHMET ALİ YİĞİT